MarkeTeam

Hogy mi is az a MarkeTeam?

A MarkeTeam a kolozsvári BBTE KGTK-n tanuló hallgatókból álló csapat. A szakkollégium tevekenységének fő célja egy olyan marketing szakemberekből álló elit képzése, amely képes reális megoldásokat nyújtani vállalatok számára. Ennek a célnak a megvalósítása érdekében a szakkollégium három irányelv mentén szervezi meg a tevékenységeit. Az első irányelv a kapcsolatépítés marketing szakemberek és a tagok között és ennek jelenlegi és jövőbeli hasznosítása. A második ilyen tevékenységi irány az informácó áramoltatása, amely magába foglalja mind a marketingelméleti és -gyakorlati tendenciák követését és elérhetővé tételét a tagok és az érdekeltek számára mind pedig a marketinges álláslehetőségek közvetítését tagok és vállalatok között. Harmadik irányelvként a szakszerű és igényes marketing gyakorlat promoválása segít célunk elérésében.

A három irányelv követése és a célunk megvalósítása a következő tevékenységeken keresztül történik: zártkörű (tagoknak) továbbképzés és foglalkozások, marketingelméleti és vállalati kutatások, tanácsadás, a marketing iránt érdeklődőknek nyilt előadások, workshopok és rendezvények szervezése.

A MarkeTeam neve hűen tükrözi a tevékenységek természetét. A marketingelméleti és -gyakorlati tudás elmélyítése mellett fontos szerepet kap a „team” fejlődése is olyan szakmai és személyes kompetenciák fejlesztése által, mint csapatmunka, önbizalom, empátia, felelősség, vezetés, kommunikációs készség és nem utolsó sorban a kreativitás.

A MarkeTeam minden tanév első szemeszterében felvételit szervez, amelyre évfolyamtól és szaktól függetlenül jelentkezhetnek a BBTE Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Karának hallgatói.

Miért érdemes tagja lenni?

Azért mert a MarkeTeam egy Törzs. Azért is törzs mert hasonlóak vagyunk értékeinkben, érdekeinkben, nézeteinkben és közös élményeinkben. Azonos célok és álmok vezérelnek minket.

“A törzsek és nem a pénz, és nem a gyárak változtatják meg a világunkat…” (Seth Godin)

Én, most már második éve vagyok e törzs vezetője és rengeteg élményben volt részem. Ha több ember is hasonló célokkal rendelkezik, eléri azokat. Így vagyunk ezzel mi is.

A szakkollégium tagjairól, tevékenységeiről és a felvételiről részletes informácók a MarkeTeam hivatalos honlapján www.marketeam.ro és a Facebook oldalán érhetők el.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s